Afgestudeerd arts en financiën

Veel jonge artsen, tandartsen en kinesisten doen een beroep op Medafisco. Waarom? Om voorbereid te zijn op hun carrière. Goede raad komt nooit te vroeg en ook in de startfase is het nuttig elk detail in orde te brengen. Zo bent u klaar voor de toekomst.

Elke investering telt

Het komt er voor medici op aan om van meet af aan financiële documenten te bewaren. Als u voor een initiële investering later een bewijsstuk kunt voorleggen, kan dat zowel voor toelagen als bij controles goed van pas komen.

Uw financieel-fiscaal dossier

Medafisco start uw financieel-fiscaal dossier op. Dat geeft u zekerheid: op het juiste moment hebt u met één vingerknip de juiste documenten ter beschikking. We tonen u ook hoe u uw boekhouding moet bijhouden, welke administratieve verplichtingen u hebt en welke uitgaven u in mindering kunt brengen van uw inkomsten.

De toekomst is meer dan financiën alleen

Elke stap in uw privé- en professioneel leven heeft een invloed op uw financiële situatie. Huwen of samenwonen? Huren of kopen? Nu al aan pensioenvorming denken? Vraag ons om advies. Niet om uw keuze te beïnvloeden, wel om de financiële en fiscale voor- en nadelen van elke beslissing op een rijtje te zetten.

Start uw medische loopbaan als een professional op elk vlak. Neem contact op.