Goed advies kun je vaak krijgen, slecht advies maar één keer

Bij Medafisco hebben we geen algemene boekhouders. We leggen ons uitsluitend toe op de medische sector. Daardoor werkt u bij Medafisco met gespecialiseerde boekhouders die weten wat er financieel en fiscaal leeft in de wereld van artsen en kinesisten.

Beschouw ons als uw financiële dokter

Meer dan 500 klanten uit de medische wereld doen al een beroep op ons. Met elk van hen hebben we een persoonlijke vertrouwensrelatie uitgebouwd. Medafisco fungeert als hun vaste dossierbeheerder waar ze altijd dezelfde contactpersoon hebben. Sommigen spreken zelfs over hun financiële dokter.

U weet vooraf precies wat u betaalt

Als medicus hoeft u geen tijd te maken om naar ons kantoor te rijden. Uw tijd is kostbaar. Daarom komen we naar u toe – in uw praktijk, in het ziekenhuis of gewoon thuis. Overal in Vlaanderen.

We rekenen daar geen extra kosten voor aan, want Medafisco werkt forfaitair: u weet vooraf hoeveel u aan ons betaalt en daardoor weet u ook wat u aan ons hebt. Onze specialisten zijn in staat dat forfaitaire bedrag vast te leggen omdat ze door ervaring weten hoeveel tijd een typisch dossier in de medische sector vraagt.

Volledig zicht op de zaak

In elke fase van uw carrière – afgestudeerd arts, van loontrekkende naar zelfstandige, in een artsenvennootschap – krijgt u begeleiding. Niet alleen de cijfers, maar vooral de toelichting. Zodat u begrijpt waarover het gaat.

We kennen bij Medafisco ons vak en garanderen u een optimale belastingaangifte en verstandige keuzes in uw financiële en fiscale strategie. Onze achtergrond in de wereld van banken, leningen, verzekeringen en pensioneringen geeft u een volledig zicht op de zaak.

Zin in een eerste gesprek? Neem contact op.