Opstartende huisarts? Maak gebruik van Impulseo.

Opstartende huisarts? Maak gebruik van Impulseo.

18 januari 2018

Denkt u eraan als huisarts een eigen praktijk te beginnen? Maak gebruik van de Impulseo-toelagen die u van de deelstaten kunt krijgen. De overheid wil hiermee jonge artsen motiveren zich in een huisartsarme regio te vestigen.

Impulseo I

Deze toelage is erop gericht jonge huisartsen te helpen bij de vestiging van hun praktijk en huisartsen te stimuleren om zich te vestigen in een gebied waar er een tekort aan huisartsen is.

Impulseo II

Neemt uw huisartsengroepering een bediende in dienst voor het onthaal en het beheer van de praktijk? Dan kunt u financiering krijgen om een deel van de loonkosten op te vangen.

Impulseo III

Deze tussenkomst dekt niet alleen gedeeltelijk de loonkosten van een bediende die u als huisarts helpt bij het onthaal en het beheer. Ook geldt deze tussenkomst voor de kosten die u betaalt voor een medisch telesecretariaat om oproepen van patiënten te beantwoorden en afspraken vast te leggen.

Vraag het aan Medafisco

Schuif deze toelagen niet onder de mat, want het gaat over 20.000 euro om een praktijk op te starten en 15.000 euro renteloze lening om de praktijk in te richten.

Welke concrete mogelijkheden biedt Impulseo voor u? En op welke manier dient u een aanvraag voor Impulseo-toelagen in?

Medafisco maakt u wegwijs en doet voor u graag al het voorbereidende werk.